Robert PATTİNSON'UN HAYATI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Robert PATTİNSON'UN HAYATI

Mesaj  Admin Bir Paz Ocak 31, 2010 7:19 pm

Toğum Yeri: Londra İngiltere



Biyografi:

Robert Pattinson 13 Mayıs 1986 yılında Londra İngiltere'de doğdu. Spor konusunda yüksek tecrübesi olan bir spor adamı. Özellikle futbol ski ve snowboard yapmaktan hoşlanıyor. Ayrıca müzikten de çok hoşlanıyor ve gitarla klavye çalan yetenekli bir müzisyen.

Ateş Kadehi oyuncu kadrosuna Üçbüyücü Turnuvası'nda Hogwarts'ı temsil edecek olan Cedric Diggory rolüyle katılıyor. Turnuvada kendisine son dakikada gizemli bir şekilde katılan isim elbette Harry Potter.

19 yaşındaki Pattinson profesyonel kariyerine kısa süre önce Uli Edel'in yönettiği Sam West ve Benno Furmann'ın başrolde yer aldığı "Sword of Xanten"le başladı.

Robert bunun öncesinde Barnes Tiyatro Grubu'nun bir üyesiydi ve Thornton Wilder'ın yönettiği "Our Town"da George Gibbs karakteriyle başrol oynamıştı. Robert ayrıca Cole Porter'ın yönettiği "Anything Goes"da Lord Evelyn Oakleigh" ve "Tess of the D'Urbevilles"de de Alec rollerini üstlendi. Genç oyuncu kısa süre önce ise OSO Sanat Merkezi'nde "Macbeth"te Malcom'ı oynadı.
Filmografi:

- Twilight (2008/I)
- Little Ashes (2008)
- How to Be (2008)
- The Summer House (2008)
- Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
- The Bad Mother's Handbook (2007) (TV)
- The Haunted Airman (2006) (TV)
- Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005)
- Ring of the Nibelungs (2004) (TV)
- Vanity Fair (2004)

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 5
Kayıt tarihi : 29/01/10

Kullanıcı profilini gör http://twilighthayranlari.twilight-vampire.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz